Banderas, ну я терпіти не можу ці самі "трусики в попу" на пляжі. Мені здається, що це занадто, ні до чого показувати всім підряд своє багатство, показати варто тільки одному, який заслуговує-своєму хлопцеві, а не натовпу, але ж смаки різні
Заразили меня украинским))
_________________ Кошке все равно-что о ней думают мыши.
скрытый текст
Я не язвительна - просто, говорю то, что думаю.
Myr-r-r, ти ж українка! Нє ну якщо я зі своєю на пляжі то я не дивлюся по можливості бо вона би мені подивилася! Але деколи справді неможливо не дивитися буде тупо виглядати зразу закривати очі рукою Дивишсяя в іншу сторону а там ще одна в таких! Тому головне не дуже втикати але є такі особини що і тільки тим і займаються що ходять перед тобою!
_________________ "Тисячі шляхів ведуть до хибної думки,до істини-тільки один"
Жан-Жак Руссо
Але деколи справді неможливо не дивитися буде тупо виглядати зразу закривати очі рукою Дивишсяя в іншу сторону а там ще одна в таких! Тому головне не дуже втикати але є такі особини що і тільки тим і займаються що ходять перед тобою!
ну ты же хороший мальчик, на мяско не обращаешь внимания)) Мяско же в девочке не главное)
скрытый текст
Banderas,Нямка права) В кого, крім мяска нема чим похизуватися, ті пускають в хід важку артилерію).Краще вже розумом)) беспечніше і цікавіше) Та і не люблю я коли хлопець очі на тобі залишає, а поруч з ним лежить дівчина і нервується, фу, непрємно
скрытый текст
Banderas, та ні, я ж як раз в таких не ходжу, і всеодно пяляться, то що ж робити
скрытый текст
Аринка Легенда форума
Награды: Нет
Статус: Оффлайн
Добавлено:
Ср Июн 11, 2008 11:28 pm
Banderas писал(а):
А як можна не дивитися якщо ви в "трусиках в попу"
А як можна не дивитися, коли іноді ви в таких?
_________________ Всё равно я не стану ни злей, ни скучней,
Буду снова безумно влюбляться!
От ударов судьбы только буду мудрей!
Может быть, научусь расставаться…
Следующая тема Предыдущая тема