Награды: Нет
Статус: Оффлайн
Добавлено:
Вс Мар 02, 2008 7:57 pm
В 2006р. їздили з чоловіком в Крим, за такі ціни - сервіс ніякий. А в 2007р. в кінці травня махнули в турцію (Аланья), тут в цей період уже тепло, дощів нема . За 1200 $ відпочили в 5* готелі, було багато росіян, пару українців, тож проблем зі спілкуванням не було. Гуляй скільки хочеш, пий скільки влізе, все включено. Після такого відпочинку я краще поїду 1 раз в два роки за кордон, а в Крим - не хочу.
Добавлено:
Пн Мар 03, 2008 9:49 am
Nata-Lee писал(а):
Jackson, думаю в это году таких цен не будет!!!
Почему? Там уже на протяжении нескольких лет такие цены.
_________________ скрытый текст
Опыт отнюдь не мешает нам повторить прежнюю глупость, но мешает получить от неё прежнее удовольствие.
kicja-tigricja Любопытный
Добавлено:
Пн Мар 03, 2008 5:30 pm
Готель "Beach Club Doganay", 7 км від Аланії. Перед тим, як обрати готель довго лазили по інтернету читали відгуки про готелі, які пропонували нам тур-агенства. Рекомендації тур-агенств не співпадали з відгуками про ті готелі. При виборі готелю рекомендую почитати відгуки людей про них, ми переконались, що 80$ там пишуть те, що є.
Ми їздили на 10 днів. Сподобалось харчування ( кухня пристосована до європейських вподобань. Були м"ясні страви, риба, смачне солодке, кавуни, черешні, солодкі апельсини і ін. Тобто, голодних там не було. Чоловік поправився на 3 кг). Між 3-ма прийомами їжі було ще 2 кафе, де можна поїсти, попити, напитись. В обід різні молодіжні ігри біля басейну (аніматори знали російську), водна аеробіка. Є фітнес-зал, але я туди не ходила - нема потреби. Дискотеки нам з чоловіком хватило, музика іноземна, було трішки російської естради. Треба диск брати з собою, бо вони не мають російської попси, домовишся - включать. З готелів, які були поряд, цей був зовні найкраще оформлений - квіти, зелень і ін. Всередині також класно. Пізніше попробую вислати фотки. Анімація так-собі, для дітей - класна. В нашому готелі порівняно з сусідніми на той час відпочивало найбільше людей. Їздили на екскурсії, але не з тур-оператором, а з місцевим тур-агенством, так на двох набагато вийшло дешевше, гід- російськомовний, були задоволені. Те, що говорять, що з тур-оператором якісніші послуги - не правда. Знайома з якою ми здружилися записалась на масаж (послуги від тур-оператора), то жінка, що робила масаж її образила, нахамила, ще й після масажу були синці. Тобто ніхто від цього не застрахований.
Був 1 мінус - кам"янистий вхід в море. Для нас це небуло сильною проблемою, оскільки порівняно з камнями в гірській річці, що в Карпатах - це фігня. Уникнути проблему можна: пройти 150 м вліво і там пісок. Їхати треба в кін. травня, тоді в Аланії тепло (28-29 градусів)а в Кемері і Белеку ще холодно і частіше дощить.
Лизни_ка Постоялец
Добавлено:
Сб Апр 19, 2008 7:51 pm
ох!!!!!!!!!!!!! как я провела лето.... лето... море.... пляж...медляк... молдаваны... "пошол на х**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Это мое самое удачное и благополучное время !
Зимой у меня вечный депресняк , а весной/летом .
Мне нужна инсоляция , и день длинный... а запах воздуха ночного... море... А в августе море фосфорится, ночью видно - плывешь - и как искорки мерцает под водой. Но свет на берегу мешает.
_________________ What would happen if we all told the truth?
D. Gahan
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ответы на вопросыскрытый текст
Orange, ссылка класс Лето приближаеться, ура! Замечательная пора отпусков, поездок на море и легких воздушных нарядов. Интересно, у кого какие планы на лето? Я вот собираюсь в Санкт-Петербург на недельку, ну и если все будет ок то еще на море..
_________________ Смех - это солнце: оно прогоняет зиму с человеческого лица. (В. Гюго)
Никуда . Отпуск только в августе, а если срочная работа подвалит, то неотпустят .
Как всегда, придется брать больничный . А на выходных - море, и еще много-много раз море!!!
_________________ What would happen if we all told the truth?
D. Gahan
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ответы на вопросыскрытый текст
Инкогнито, а я в прошлом году ездила отдыхать в Одессу, точнее недалеко от Одессы. Но сам город тоже облазила вдоль и впоперек, мне очень понравилось. Жаль только ваш знаменитый оперный театр был тогда как раз закрыт на ремонт. Ты не расстраивайся, обязательно еще вырвешься отдохнуть. А возможность бывать на море почти каждые выходные, это же замечательно
_________________ Смех - это солнце: оно прогоняет зиму с человеческого лица. (В. Гюго)
Следующая тема Предыдущая тема