AmatorkaPro, в ее родном городе ее почтили оам как-то не помню уже...она приехала - не выходила из машины, пока ее не пригласили за наградой, забрала и сразу уехала, хотя все ждали, что хоть песню споет... она видите ли поняла, после евровидения, что не должна размениваться на такие мелочи, как концерты в мелких городах ( и в родном тоже) - она создана для большего! звезда...от Киркорова заразилась?
_________________ Жизнь на 10 % состоит из того, что с нами происходит, и на 90 % из того, как мы на это реагируем.
«Бесплатно я могу спеть для друзей, а на сцене мне хочется тоже показать свое маленькое шоу, — говорит Каролина. — Я научилась уважать себя, и если так уж захочется организаторам концерта Агилеры — значит, они пойдут мне навстречу.
_________________ Жизнь на 10 % состоит из того, что с нами происходит, и на 90 % из того, как мы на это реагируем.
sMs, ну вот теперь и понятно, что для нее пение - это просто РАБОТА, зарабатывание бабок, вот и все. В принципе ничего удивительного, вся попса на этом вскормлена.
_________________ Глупость не освобождает от необходимости мыслить.
скрытый текст
Лорак співає, як помирає коханий, і боїться щось ляпнути
Ані Лорак про своє майбутнє весілля намагається багато не говорити - боїться "щось ляпнути".
Натомість співачка вчиться ніжно рухатися на зйомках свого нового кліпу.
У павільйоні "Укрнаукпопфільму" Кароліна знімала кліп на пісню "Сонце". Причому, як розповіли ТаблоIDу особливість відео у тому, що його знімають на кіноплівку.
"Це плаття від дизайнерки Анжели Лисиці. У ньому ще відпрацюю вісім концертів на півдні України". Вона, до речі, щойно повернулася з турне і побувала вже у 17 містах.
Протягом усього знімального процесу коло знімального майданчику чатував наречений Кароліни, Мурат.
Турецький бойфренд із розумним виглядом читав сценарій кліпу і до Ані майже не підходив, на відміну від її охоронця, який прикривав Лорак шаликом.
Коли співачку запитали, чи буде Мурат у кадрі, вона відповіла: "Ні. Він уже знявся в кліпі "З першого погляду". Це не мусить ставати традицією. Весілля зіграємо наступного року. Не хочу загадувати наперед, а то ляпну щось..."
"Хочу розкрити акторські здібності Ані Лорак. Створимо маленький художній фільм. Події відбуватимуться в Італії та Франції", - каже вона.
Цей маленький художній фільм можна буде побачити у телеротації на початку листопада - у двох версіях: російській і англійській.
_________________ *Красивая женщина не может быть глупой, потому что умная женщина никогда не позволит себе быть некрасивой*
Следующая тема Предыдущая тема