До нового года осталось: 28 дней
Главный женский форум страны! :: Просмотр темы - Ирина Билык выходит замуж
Список форумов Главный женский форум страны!

FAQ    Поиск    Пользователи   Группы   Награды    Регистрация    Профиль    Гороскоп    Фотоальбом    База знаний    Метрики и линеечки    Кто on-line   
RSS    Чат Сейчас в чате [4]

Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Ирина Билык выходит замуж Следующая тема
Предыдущая тема
Автор Сообщение
Nata-Lee Пол:Девушка
На грани фантастики!
На грани фантастики!

Награды: Нет

Статус: Оффлайн
СообщениеДобавлено: Пн Июл 07, 2008 12:45 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Рекламный агент WT
Рекламный агент WT

СообщениеДобавлено: Сегодня

Всеукраинский женский форум, форум о косметике и парфюмерии, секретах моды и женского здоровья!
На грани фантастики!
На грани фантастики!

СообщениеДобавлено: Пн Июл 07, 2008 1:07 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Читатель
Читатель

СообщениеДобавлено: Пн Июл 07, 2008 6:02 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Спс за фото.Дима такой красавчик... Rolling Eyes
Посмотреть профильОтправить личное сообщениеОтправить e-mail
На грани фантастики!
На грани фантастики!

СообщениеДобавлено: Вт Июл 08, 2008 9:40 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Image

Мерцающая в ночи

СообщениеДобавлено: Пт Июл 11, 2008 2:00 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Мерцающая в ночи

СообщениеДобавлено: Пт Июл 11, 2008 2:02 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Не воспринимаю ее как личность, меня всегда интересовал вопрос, она притворяется такой недалекой или она такая и есть? особенно, когда вспоминает о своих отношениях с Коляденко...

Image Very Happy

Мерцающая в ночи

СообщениеДобавлено: Пт Июл 11, 2008 2:05 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

В жизни певицы Ирины Билык мужчин было немало. Только более-менее официальных насчитывается уже четверо: продюсер Юрий Никитин, модель Андрей Оверчук, хореограф Дмитрий Коляденко и танцор Дмитрий Дикусар

Image Cool.jpg" alt="Image" title="Image" border="0" /> Даже после расставания с Никитиним, Билык и ее сын Глеб поддерживали с ним красивые отношения

Image Первой официальной жертвой красоты и прелестей Билык стал модель Андрей Оверчук

Мерцающая в ночи

СообщениеДобавлено: Пт Июл 11, 2008 2:07 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image Но, наверное, наиболее скандальным любовником Билык стал эпатажный хореограф и шоумен Дмитрий Коляденко Он романтично делал предложение о браке Билык во время передачи "Все для тебя", спустившись практически "с неба" на страховке. Он запустил в обращение фото с голой грудью Билык. Он вместе с Ирой рассказывал о подробностях их разрыва, бомжевания и прекрасном сексе

Мерцающая в ночи

СообщениеДобавлено: Пт Июл 11, 2008 2:08 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image зато второй Дмитрий в послужном списке певицы - лицо намного более неприметное. Симпатичный и умелый танцор в скандалах замечен не был

Богиня
Богиня

СообщениеДобавлено: Чт Авг 07, 2008 4:51 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Ірина Білик боялася, що її син буде мутантом
Слідом за екс-"ВІА-Грою" Світланою Лободою на Кубу попрямували "діти" Юрія Нікітіна. Ірина Білик разом зі своїм молоденьким чоловіком Дімою Дікусаром.
Окрім того пара прихопила з собою сина співачки, Гліба. І, певно, аби хлопчику було не нудно, ще й малокаліберну (у віковому сенсі) Аліну Гроссу.

Білик, як пише прес-служба артистки, сама розробила маршрут поїздки. Спершу компанія заїхала на курорт Варадеро. Треба сказати, тамтешні пляжі з дрібного білого піску славляться на весь світ.

Кілька днів артисти провели на Кубі, де оселилися на віллі й їздили на екскурсії і каталися верхи на конях.

Image

"На відпочинку Аліна вперше сіла на коня, її дуже підтримував Гліб, він давно займається верховою їздою. Під кінець діти вже скакали поруч", - згадує мама Гроссу Ганна Андріївна.

Товариство кучерявої дівчинки, схоже сподобалися, і малому сину Білик.

"Щонеділі моя бабуся водить мене на Хрещатик кататися на конях. Тепер, сподіваюся, ми будемо займатися верховою їздою разом з Аліною", - висловив сподівання Гліб.

А тим часом Білик з Дікусаром навіть танцювали сальсу на центральній площі Гавани разом з вуличними артистами.

Після Куби на Білик і Ко чекала Домініканська республіка. Замість матрасно-валяльного відпочинку, зірки надали перевагу активному релакс. Пара каталася на водних парашутах і разом з дітьми діставала морські зірки з дна океану.

Image

При цьому малий Гліб просто не вилазив з води, що викликало страхи у його зоряної мами.

"Я боялася, що в нього виростуть плавці. Але взагалі Гліб поводився на відпочинку, як справжній аристократ - їв на сніданок тільки кукурудзяні пластівці з молоком", - розповідає Іра.

До слова, серед сувенірів для друзів (сигари, прикраси з черепашок) виділявся презент для колишнього чоловіка співачки. Нікітіну Білик прихопила жіночу статуетку з чорного дерева з бюстом.

Image

Татьяна Пол:Девушка
Богиня
Богиня

СообщениеДобавлено: Вт Авг 19, 2008 11:28 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Білик взялася за старе і відгуляє 20-річчя
Восени співачка Ірина Білик відзначить 20-річчя своєї артистичної діяльності. З цієї нагоди артистка перевидає старі альбоми, випускає новий і відправляється у черговий концертний тур.
Ірина Білик почала співати у чотири роки. В 10 - вона вже написала свою першу пісню. У 1988-му році 18-річна Іра почала професійну кар'єру співачки.

Зараз за плечима Білик понад 200 тільки сольних концертів, не лише в Україні, але й у США, Великобританії, Канаді й Польщі; 6 всеукраїнських турів, 14 альбомів, фан-клуби у всіх великих містах України й енна кількість музичних премій.

Білик вже випустила перевидання семи альбомів: "Кувала зозуля", "Я розкажу", "Nova", "Так просто", "Фарби", "ОМА", "Білик. Країна".

Image
Перевидання оформлене в артовому стилі й у подарунковій упаковці. Можна купити як усі диски, так і кожен окремо. На кожній платівці слухачів чекає сюрприз - ремікс, акустична або концертна версія найхітовіших треків.

Вже у вересні виходить нова платівка Білик "Подарую тобі" - подарунок усім шанувальникам, відвертий і теплий альбом, в якому зірка розповіла про своє життя і любов.

А у жовтні довгоочікуваним подарунком стане всеукраїнський тур Білик під назвою "20 років разом".

Співачка дасть 14 концертів у великих містах України, два сольних концерти у Москві і три сольних концерти у Києві (7, 8, 9 листопада), де проспіває як хіти, так і нові пісні. А спеціальним гостем на концертах Білик стане "Арктика" Оля Горбачова.

Татьяна Пол:Девушка
Богиня
Богиня

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 11, 2008 3:33 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Ірина Білик подарувала своєму продюсеру контрабас, зекономила майже півтори тисячі доларів, заспівала реп і через Агілеру вирішила повторити гастрольний тур.
Так, днями двома сольними концертами співачки завершився ювілейний тур "Назавжди" 20 років разом". Спершу, правда, концертів планувалося три, але один з них скасували.

"Організатори наших концертів попросили мене скасувати один з них після того, як дуже погано пройшли виступи Крістіни Агілери. Вирішили, що на мій третій концерт можуть не зібратися люди", - пояснила Білик, квитки на яку коштували від 100 до 600 гривень.
"А тепер я дуже шкодую, що скасувала цей концерт - стільки бажаючих потрапити у зал, що мені довелося особисто викуповувати квитки для своїх друзів, щоб вони змогли прийти", - додала вона.

"Думаю, навесні повторю гастрольний тур", - зізналася білявка після двох аншлагових шоу. Ще одним проявом кризи, який відчула на собі Ірина Білик, стала вартість за чистку її сценічних костюмів.

"У мене в шоу чотири костюми, і мені потрібно було їх почистити. Я дізналася, чищення обійшлася б мені в 1200 доларів. А так дизайнер Сергій Єрмаков, який мені пошив сукні, та його працівники привели моє вбрання до ладу. Я рада, що не довелося витрачати такі гроші", - поділилася артистка з 20-річним стажем і енною кількістю пластичних операцій.

Концерт Білик розпочала - до певного розчарування багатьох - з нових пісень. Адже багато хто чекав композицій, з якими Іра починала скоряти український олімп. Тож коли дійшов час до пісень "Ти мій", "Пригадай", "Так просто" і "Одинокая", зал зустрів їх захопленим ревінням.
Правда, чимало старих пісень виконувалися у нових танцювальних аранжуваннях, через які трохи втратили колишню принадність. Не вразив, як пишуть очевидці, й балет.

Ще за кулісами Білик розповідала, чому їй довелося відмовитися від послуг екс-коханця хореографа Діми Коляденка.

"Ми пропонували Коляденку ставити цю програму, але він, крім гонорару, висунув дивні умови: щоб я зробила йому рекламу", - пояснювала Іра, чиї груди Коляденко колись показав всьому Інтернету й ЗМІ.

"Я рекламу чоловікам не роблю", - заявила співачка і звернулася по допомогу до іншого хореографа.
Правда, домашня обстановка, яка панувала у залі, компенсувала всі незручності. "Я усіх вас знаю, напевно, ми зустрічалися у супермаркеті", - говорила публіці Білик.

На сцену до Іри вийшли і два найдорожчі зараз у її житті чоловіки - син Гліб та коханий Дмитро Дікусар.
Гліб заспівав пісню "Мама", яку йому написала сама Білик, а аранжування зробив Потап. У пісні малий Гліб Оверчук зізнався, як йому не вистачає мами, яку він частіше бачить на екрані. Та все одно він її дуже любить і чекає з гастролей.

А у той час, як хлопчик читав реп, його зоряна мама підспівувала на бек-вокалі. Іра, правда, зізналася: "Я не збираюся робити з нього зірку. Але на студію разом із мною він ходить".
Що ж стосується Дікусара, то він піднявся на сцену до своєї старшої дружини і подарував їй величезний букет червоних троянд та встав на коліна. Між іншим, рік тому парочка зіграла своє бразильське весілля у Ріо-де-Жанейро.

"Діма мені готує ще дещо, але поки приховує. А я його з нашою річницею вже привітала, подарувавши коханому каблучку", - розповіла співачка.
На другий день, 8-го листопада, у розпалі шоу на сцену вийшов продюсер Білик та її екс-чоловік Юрій Нікітін. Він, як і було обіцяно, презентував Ірі діамантову каблучку та підвіску на шию.

У відповідь на це Білик вручила йому... контрабас. Як пояснила потім такий подарунок співачка, так вона виконала заповітну мрію Нікітіна, який всі ці 20 років мріяв грати на цьому інструменті.
Окрім того, на концертах Ірини у залі були помічені її друзі: спортсменка-танцюристка Ліля Подкопаєва, сільський і гламурний Антін Мухарський і рестораторка Маргарита Січкар, яка подарувала Білик схожу на Іру ляльку.
ImageImage
ImageImage
ImageImage
ImageImage
Image

На грани фантастики!
На грани фантастики!

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 13, 2008 1:00 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Платье Bad

На грани фантастики!
На грани фантастики!

СообщениеДобавлено: Пн Ноя 17, 2008 2:27 pm Ответить с цитатойВернуться к началу

Image

Image

Кому криза, а конторі Юрія Нікітіна - гулянки під суші і шампанське. Днями Ірина Білик, Вєрка Сердючка, Вася Бондарчук, NikitA та інші творіння невгамовного продюсера тусили на ювілеї концерт-холу "Frеедом".

Білик відпрацювала практично цілий сольний концерт. Зірка співала наживо і перебувала в піднесеному стані.

І раптом після виконання однієї з пісень Іра відчула себе погано, з носа співачки пішла кров, пише газета. Продовжувати виступ Білик не стала і, вибачившись, швидко покинула сцену.

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема