Враховуючи ціни на нерухомість то Львів поступається лише Києву!
Цiни на нерухомiсть взагалi окрема тема.
Я вже чекаю вiдпустку, щоб знову з'iздити до Львова.
_________________ What would happen if we all told the truth?
D. Gahan
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ответы на вопросыскрытый текст
Награды: Нет
Статус: Оффлайн
Добавлено:
Сб Июн 07, 2008 9:34 pm
так наше місто дісно дуже гарне, а зараз відкрили біля оперного театру фонтан, він там колись давно був до радянських часів і от знов запрацював, красота а ще кожні вихідні латинські танці просто неба
Аринка Легенда форума
Добавлено:
Ср Июн 11, 2008 1:51 am
Ой, як я хочу побувати у Львові! Моя сестра там була, їй дуже сподобалось, сподівась насутупного разу поїду разом з нею
_________________ Всё равно я не стану ни злей, ни скучней,
Буду снова безумно влюбляться!
От ударов судьбы только буду мудрей!
Может быть, научусь расставаться…
Kleo, я і Амаль їдемо на День Конституції
Хотіла порадитись з львівянами та тими, хто був у Львові, яка кав'ярня краще, серед тих, які на рекомендує туристичне агенство - «Под клепсидрой», «Золотой дукат», «Мир кофе», «Итальянский дворик», хто знає?
_________________ *Красивая женщина не может быть глупой, потому что умная женщина никогда не позволит себе быть некрасивой*
Добавлено:
Вс Июн 15, 2008 10:12 pm
Татьяна, та їх там безліч...мені всі подобались останній раз була у "рудому коті".А от італійський дворик на фото.Там крім кави ще й інтер"єр і екстер"єр чудовий.
Цікаво,а які кав"ярні Banderas любить
Следующая тема Предыдущая тема